panelarrow

Havskappsegling

Ingen segling utan vind

Intresset för havet och segling

Är du en av många som har ett intresse för havet och segling? Men du kanske har kommit till skott med att skaffa egen båt och börjat segla. Nu kanske det är dags att ta tag i dina drömmar och lära dig segla.

Det är aldrig för sent att börja segla. Så oavsett om du kommit upp i övre medelåldern eller är yngre så kan du börja segla. Du känner så klart hur mycket du orkar med. Börja med jollesegling och lär dig hur allt fungerar. Detta kan ge dig fina upplevelser på havet. Alla är vi nybörjare då vi aldrig gjort något någon gång. Ta första steget och börja segla jolle så får du känna hur det är.

Om du känner att detta är något som du vill fortsätta med så finns det kurser där du får seglarintyg 1, vilket innebär att du får lära dig segla mindre segelbåtar inomskärs. Det kanske räcker gott och väl för dig. Efter ett par somrar på havet inomskärs så kanske du känner att du vill ge dig ut på djupare vatten. Ta fortsättningskurser som ger dig mer kunskap om större segelbåtar. Med tidigare erfarenheter så kommer det gå galant att skaffa dig nya segelintyg på de båtar du vill lära dig segla.

Comments are closed.